Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Koka upp grädden med philadelphiaosten och tillsätt bruschettakrämen. Älskar ju lax som ni säkert vet och jag gjorde en enkel men väldigt god rätt som alltid brukar bli god
1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar). 1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor. 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor. Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås. Wok1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor 1 klyfta vitkål, i tunna strimlor 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor 75 g sockerärtor, strimlade i tunna tändsticksstavar 180 g böngroddar rapsolja (till stekning)
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund
Krydda med vitpeppar och tag sedan kycklingen åt sidan en stund. Som ni vet är jag inte speciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är lika roligt), men ibland tryter ekonomin och då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.