Ja men ni hör ju själva, det är bara fördelar med att sörpla i sej grönkålssoppa. Vill du hellre göra soppan på frusen grönkål så går det alldeles utmärk det också, du hittar ett gammalt recept på en sådan variant av grönkålssoppa här
Stek dem sedan gyllene i en stekpanna med lite smör eller olja. Till julbordet detta år testades ett nytt recept i förhoppning om att hitta nya vegatariska köttbullar
vi gillar grönkålssoppa här hemma rikt på klorofyll och vitaminer. Grönkål är för många förknippat med en grönsak som man bara garnerar julskinkan lite med
Vilken lyx tänker jag, att mitt i staden kunna gå ut och skörda sin egen grönkål i decembersolen. Men det är verkligen inte omöjligt för fler människor att börja odla i staden
Jag har alltid avskytt frikadeller och har vägrat befatta mig med det i mitt kök. Köttbullssmeten blandades med citron och massor av persilja och smakerna gifte sig verkligen med den fantastiska pastasåsen som doftade svagt av vitlök och ajvar
Smaka av med salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g hackad fryst grönkål 4 ägg 9 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 dl hackad färsk gräslök ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 160 g grovt brödBörja med att koka äggen ca 7 min. 1Servera med ägghalvor, bröd och resten av crème fraichen
Perfekt när det vankas date med tvättmaskinen och det dessutom står soppa på menyn. Vi brukar alltid ha kokta ägghalvor i soppan, ibland har vi korvbitar eller rent av några frikadeller i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.