Gröna fiskar ochgröna drycker. Lägg fisken i en matberedare med lite salt och mixa till slät pure. Grillad Rödspätta med brynt smör majonnäs och syrade kantareller
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. Salt och peppar. Stek baconet riktigt hårt och lyft sedan över det till en tallrik klädd med
Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Oftast använder jag hönsbuljong för mer "kropp" i soppan, men använd gärna grönsaksbuljong för en vegansk version
Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Oftast använder jag hönsbuljong för mer "kropp" i soppan, men använd gärna grönsaksbuljong för en vegansk version
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Oftast använder jag hönsbuljong för mer "kropp" i soppan, men använd gärna grönsaksbuljong för en vegansk version
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.