Det blev också alltid mat över så att jag fick matlåda med mig till jobbet. Barnen begränsar förstås inte mängderna utan äter så mycket dom vill, så därför är det inget problem att äta ”viktväktar-mat” tillsammans i en familj även om alla inte följer ViktVäktarna
Faktiskt en av mina favoriter också. men nuförtiden så får den gifta sig med goda alternativ till pasta såsom algnudlar, zucchini eller som idag snabbförvälld vitkål
Blanda alla ingredienser och knåda, för hand eller med maskin, till en smidig deg. Jag är annars inne på att baka utan att knåda, men när det kommer till söta degar så har jag inte kommit på någon bra knådfri metod
Vill tipsa om två favoriter, en ny & en gammal. Ost serverad på traditionellt vis med pepparkakor & marmelad i all ära, men det är kul att kunna snittsa till det
Jag har blivit inspirerad av Elins TBT-kategori med tips på gamla godingar och tänker att jag, trots bloggtorka på sistone, borde rota fram mina favoriter ur bloggarkivet och låta dem få lite tid i rampljuset igen
I den här grytan är det grönpeppar som ger karaktär till rätten, och ingen dålig karaktär heller. Att ha grönpeppar i grytan är riktigt gott, den bidrar på ett försiktigt sätt med styrka till rätten, lite smyghetta skulle vi kunna kalla det
Persiljesås är något jag gjorde till Martina en gång när hon var här. Martina är verkligen underbart underhållande när det kommer till matlagning (och tolkning av mina recept)
En kompromiss har blivit att föräldrarna får bidra mer till julmaten samt att vi dragit ner på antalet rätter och verkligen tar favoriterna, som vi nämnde ovan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.