Gott nytt år!
Matmammans Julblogg
Matmammans Julblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 Ma
  • 12 skivor landgångsbröd
  • 200 g rökt skinka
  • 400 g rumstempererat smörgåsmargarin, typ Bregott
  • 1 msk senap, gärna lite grövre skånsk typ
  • 200 g Kvibille ädelost, valfri sort
  • 200 g brie eller camembert
  • 100 g druvor av valfri färg
  • 1 burk mandarinklyftor
  • 12 physalisbär (kapkrusbär)
  • 1 påse valnötskärnor, ca 100 g Gör så här: Skär skinkan i fina strimlor och blanda den med hälften av smöret, och smaksätt med senapen. I en annan skål blandar du till en god ostkräm av ädelosten och brieosten och resten av smöret.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.