Mixa ihopochtoppa med valfri topping. En stor matsked acaipulver. Jag som brukar testa det mesta när det kommer till superfoods, men just detta hade jag faktiskt inte testat
Det där med att blogga underjul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nuförstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, untilyouhave a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heatyour oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it withparchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 tbsp tahini. 1 tbsp light oil (e. 1 tbsp maple syrup. 5 tsp coconut aminos. 1 tsp liquid smoke
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heatuntil simmering. I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed
Hurstår det till såhär dagen efter "Egon". Härblåser det än så länge rätt bra fortfarande faktiskt. Vår "värsta" incident igår var dock bara ett litet bord med en krukapå som åkte i backen
Åååh, foodies, ni anar inte vilken läcker äppelpaj jag haft nöjet att sätta tänderna i denna helg. ) Dessutomhar jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta påhögrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Jag ville prova att göra en kladdkaka med proteinpulver i, så jag googlade ochhittade ett recept påBodystore som jag utgickifrånoch modifierade efter min smak
Place theflour, salt, and yeast in a large bowl and whiskto combine. Make a wet, shaggydough. Make a well in the center, and add the water intothe well
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.