De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Matmarknad I helgen var det Internationell Matmarknad på Stortorget. Â Ett kringresandemattivoli, samlat under det Fransk/Engelska företaget Groupe Géraud
Franska godsaker står på menyn efter min vecka i Monte Carlo och det blev lite smått och gott som åkte ner i resväskan inför hemfärden, men dock inte alla de goda ostar de har där, så även getosten i detta Allers recept är köpt i hemmaknutarna
Hela året har gått det känns det som och det har hunnit hända och förändras så mycket. Tänkte att jag skulle ge några förslag på vad ni kan göra för gott godis eller fika nu till jul, här kommer några godbitar
Kavringvill jag egentligeninte kalla det här väldigt goda brödet. För miginnehållerinte ett kavring frön och kross, men det är så Rosendals Trädgård namnger brödet som jag hittadeitidningen BAKA
Jag inser att mitt problem är något ovanligt. Och ganska lyxigt. Men likafullt är det ett problem, och inte sällan slutar det med att jag överger minständiga paroll ilivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.