Goda röror till julskinkan
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 klyfta rödkål, ca 300 g
  • 2 äpplen
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 msk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 2 msk riven pepparrot
  • vallmofrön
  • 100 g t ex Kvibille ädelost
  • 1/2 dl lätt creme fraiche
  • 1-2 msk matlagningsgrädde
  • 1 äpple
  • 1 päron
  • 2 msk grovhackade valnötter
  • pressad citronsaft
  • 2 äpplen
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.