Goa Musslor i Långedrag
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 500 g bucatini (spagetti som är ihålig)
  • 1 nät blåmusslor
  • 1 nät hjärtmusslor
  • 2- 3 msk olivolja
  • 3 finhackade morötter
  • 1/4 finhackad rotselleri
  • 2 stora finhackade schalottenlökar
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 burkar konserverade körsbärstomater
  • 1/2 flaska vitt, torrt vin
  • 2 fiskbuljongtärningar salt
  • svartpeppar
  • socker
  • citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.