Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Dessutom mycket gott till allt grillat. Toppingen kan man variera i det oändliga, här ger fetaost och cocktailtomater tillsammans med färsk rosmarin och oregano fin smak åt detta bröd
Jag förstår att koriandern egentligen behövts för den estetiska sidans skull och jag gillar koriander så det hade verkligen platsat i rätten om det funnits hemma
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.