God ochknäckig får den svalna lite. Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Sillen behöver dra åt sig av en ättikslag först, annars blir det en smaklös och tråkig anrättning. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Ta upp sillfiléerna ur förpackningen och häll över lagen i en glasburk med lock. Blanda alla ingredienser i glasburken och låt stå i ett dygn innan servering
Det är sommarnjutning och barndomsminnen för mig. Lägg vetemjöl, socker och kokos i en skål. Tillsätt smöret skuret i bitar och sirapen och arbeta ihop
Tänkte ge er lite förslag på goda sillaroch gravad lax att göra till midsommar. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckig päronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas med en klick grädde eller vaniljglass och en kopp kaffe
Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Den här sillen gör du snabbt och enkelt och kan smaksätta med vad du vill. Öppna förpackningen, skölj fileérna i kallt vatten och dela dem i mindre bitar
En mycket god sill som min bror gjorde till midsommar. 200 g inläggningsklar sill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléerna i önskad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.