En krämig nougat smak toppad med en rik choklad ganace, kan nog inte bli bättre. Efter många timmars experiment fick jag ÄNTLIGEN till den perfekta no-bake cheesecaken, ett av mina bästa verk jag gjort Frozen Ballerina Cheesecake
Supergod glass med nutella. Vispa sedan äggulorna med en msk socker tills de blir fluffigt. Lägg den första marängbotten där, krossa sedan den andra i en skål, vänd ihop äggvitor, äggula och grädde och blanda i hop med marängkrosset
Det blev en choklad maräng glasstårtamed kanderade pecannötter, låter det gott. Vispa äggvitorna med citronsaften och hälften av sockret till ett vit fast skum
Vispa grädden hård tillsammans med vaniljpulver. Täck botten av en pajform med hallon. Rör försiktigt ihop innehållet i de tre bunkarna i den lite större bunken med grädden i
Tobleroneglass är riktigt gott, en len glass med mycket tobleronesmak. Vispa äggulorna på låg hastighet med elvispen medans du häller i lite choklad i taget
1 paket ballerina/oreokakor 50-100g philadlephia 300gram valfri choklad stössel att dekorera med klubbpinnar eller grillpinnar Börja med att mixa kakorna med en. - Läs hela inlägget här 1 paket ballerina
Täck formen med plastfolie. Strö över hackad daim och garnera med jordgubbar och mynta. Häll smeten i en smord och mandelmjölad form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Vänd ned vaniljsocker och potatismjöl med en slickepott. Smaksätt ev med t ex hackad daim, frysta halvmixade bär eller rör ihop kakao+socker med lite vispgrädde innan du börjar vispa så får du chokladglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.