Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Tja, typ som en cykel utan hjul. Men pajen hade jag värmt så glass var inte alls fel på den. Sjud upp blandningen medan du hela tiden vispar, till såsen är lagom tjock
Om ni gillar lakrits och inte besökt den mässan någon gång så kan jag starkt rekommendera den. Som ni säkert förstått så älskar jag lakrits, helst saltlakrits
Enkelt är det också, plus att du får armmuskler på köpet genom att riva både rödbetor och potatis. Skulle du ha rivit för mycket så går det bra att spara rivna rödbetor och potatis till dagen efter för att steka på då, det blir godast så eftersom de smakar bäst nystekta och frasiga
på sommarsalladen. Med tanke på värmen som lägger sig som ett blött duntäcke över Göteborg just nu samt att man måste äta för att orka med något alls så passar det jäkligt bra med en fräsch sallad till lunch
Jag har inte den största bakbloggen, men jag har ändå mina trogna följare som lämnar meddelanden som är roliga att läsa och värda att hålla på och blogga vidare för =}
Jag skriver trots allt en hel del inlägg varje månad och vissa gånger bara flyter det på och man har massor och skriva om, medan man ibland bara stirrar på tangenterna och inte får fram något vettigt
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Perfekt om man både älskar semlor och inte har tid att göra bullar. Tänk på att frysta cupcakes bäst tinas långsamt, inte i mikron utan i rumstemperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.