Jag är uppvuxen med grill i trådgården. Så länge jag kan minnas har mamma, varje sommar, förberett kött i alla dess former med olika tillbehör, medan pappa svettats med grillvante och tång, mycket fokuserad på den glödande kolen och det fräsande köttet
Någon mer än jag som gillar Baileys. I så fall ska du fortsätta att läsa detta inlägg för nu ska jag tipsa om några goda Baileys drinkar som ni kan göra själva hemma
Såg Ni "Kockarnas kamp" på TV4. Minns Ni avsnittet där några av dessa fantastiska kockar pratade om "skämsmat", alltså mat de gillar, men skäms för att berätta
I söndags blev det pizzabak här hemma. Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är. Om man är ambitiös gör man degen själv, annars finns det bra varianter att köpa i mataffären
Det gör jag. Dessutom tycker mina annars ganska tröga tarmar att kycklinglever rensar bra. (Om vi nu ska gå in på detaljer, men det är mycket som passar in i begreppet "välmående"
Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.