This means that you avoid getting crumbs in the frosting when the last layer is applied. Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Three ingredients for getting crunchy and satisfying waffles - doesn't sound good. Tre ingredienser för att få knapriga och mättande våfflor - visst låter det bra
Autumn has arrived to Stockholm and it’s getting really frisky outside, so it’s time to put some warm socks on and start cooking some really nice and warm meals
Around exactly the same time every year when the sun sets later and the weather is getting dryer and warmer, I start to think that spring has finally come
//Sometimes when I cook, I want to try to disconnect from everything else and just go in for the food, so I put on soft music, light some candles that you can actually do now because it’s getting darker in the evenings and it’s one of the things I like most of the fall, yes…and of course my birthday to who is in the fall ^^
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.