Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
I går blev det och göra en snabbtårta eftersom jag ville ha nåt att fika med efter grillningen och de blev en naken tårta som de kallas för eller Naked Cakes låter ju bättre
Vispa ihop mjölk, vatten, citronsaft, vegetabilisk olja och ägg. Tanken är inte att smörkrämen ska täcka hela tårtan utan dess ”nakna” utseende är vad som gett tårtan dess namn
Vaniljbottnar240 g vetemjöl [4 dl] 3 g salt [0,5 tsk] 15 g bakpulver [1 msk] 300 g strösocker [3,75 dl] 5 g vaniljpulver [1 tsk] 125 g standardmjölk [1,25 dl] 100 g vatten [1 dl] 25 g citronsaft [0,25 dl] 125 g olja [1,25 dl] 165 g ägg, rumsvarma (ca 3)
Can't say we are really big with mousse-desserts like this or sundaes in Sweden, sometimes swedes get suspicious when something is a little too good (like an overwhelmingly gorgeous sundae)
Det är vegetariska dagen. Okej då, eftersom jag gärna puffar för mer vegetariskt får det bli inte bara köttfri måndag, utan även köttfri onsdag den här veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.