Georgisk kyckling med valnötssås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling , hel, ca 1 kg
  • 4 msk smör, smält
  • 1 msk solrosolja
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 1 st gul lök(ar) , finhackad
  • 2 st vitlöksklyftor , pressade eller rivna
  • 1 msk vetemjöl
  • 3.5 dl kycklingbuljong , från tärning
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 nypa(or) kryddnejlika (or)
  • 1 nypa(or) kanel
  • 1 nypa(or) cayennepeppar
  • 1 nypa(or) saffran
  • 1 st lagerblad
  • 250 gram valnötter
  • 1 persilja , finhackad
  • 1 salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.