Du lägger allt i en ugnsform och låter den sedan puttra där tills kycklingen blir mör och fin. Här kommer ett recept på en kycklingrätt som inte behöver så mycket aktivitet från din sida
Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad i min crockpot. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den och ibland mindre, men den är en fantastisk uppfinning
"Grymt mör oxfilé" och "Det här var nog en möraste oxfilén jag ätit någonsin". smör till stekning. Stek hela filébiten som du ska använda i en gjutjärnsgryta på hög värme i smör
P 4 port 400 g blandade skaldjur En skivad purjolök En skivad gul lök Två hackade tomater En burk champinjoner Fyra ananasskivor 2 msk curry vindaloo 2 msk sambal oelek 1 msk röd currypasta 2 msk kokosflingor 2 dl matlagningsyoghurt eller créme fraiche Lite vatten En skivad banan Körsbärstomater Fräs löken och de hackade tomaterna tillsammans med kryddorna och kokosflingorna i smör
Vi funderar en stund på var en liknande restaurang skulle kunna ligga i Malmö, och kommer fram till att det är ganska mycket bakficka över Östra Förstadsgatan
Mört och gott blev det, har man tid så är det lätt värt att lägga ner innan grillningen. När det kommer till grillat är så tycker jag mest om fläskkarré, blir alltid saftigt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.