entrecôte, innerfilé och lammfärs. En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. Onödigt, kanske, men håll med om att det ser - och känns - lite festligare
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Just den här ulliga har gått sommaren lång och betat i fina Fryksdalen hos goda vänner. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlök och rosmarin från husets täppa
Häll i grädden och en klick ajvar när biffarna är nästan klara. Rör om lite och låt grädden koka ihop. Ajvar relish är en kryddig grönsaksröra med rötter i Balkan som innehåller paprika och aubergine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.