vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
En dag som denna, med en känsla av högsommar, liksom skriker om att grillen ska tändas. Men jag valde ugnen istället och skjutsade in en flygande Jakob
. Jo, lutfisk blir det ikväll för det är Lutfiskens dag idag. Jag kommer testa att göra den i en spännande tapasform med kryddpeppar, ansjovis och potatis bland annat, och allt finns förberett hemma, så det är bara sista touchen
Idag har vi varit och gjort pass till alla tre barnen. Eftersom de är under 18 år var både jag och Leif tvungna att vara med (om vi inte ville skriva under en massa papper som dessutom skulle bevittnas)
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. O la la, fredag. Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Får gäster imorgon kväll och tänkte bjuda dem på hembakt bröd. Måste säga att det nog är den absolut kladdigaste degen jag bakat med, men vad gör man inte för sina gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.