Theres Amrén Pastamedspenat och soltorkad tomat. Det här är en rätt som även de som vill undvika gluten kan göra då det finns många alternativa sorters pasta, även ekologisk
finhacka vitlöken, strimla lök och soltorkade tomater, skölj spenaten och riv parmesanosten. Jag har blivit beroende av min pastamaskin och det tar emot koka annan vanlig
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Rör ner soltorkade tomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk. Rör ner spenat, kyckling, peppar och parmesan i såsen och koka upp och dra åt sidan
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.