Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Skär äpplen och lök i klyftor och bryn lite grand på medelvärme, lägg dem tillsammans med kycklingen i formen
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade ochfyllda. Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit
Hacka de soltorkade tomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Dela med dig av inlägget. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.