Fylldapastakuddarmed knaprig bacon och tomatsås. Själv tyckte jag denna rätt var väldigt mild och god i smaken, men mina barn som idag är ungdomar ville inte ens provsmaka kuddarna då de såg vad det var fylldamed
Eller kan du försiktigt lägga i pastakuddarna i såsen och puttra med tills de är genomvarma, RÖR INTE runt hur häftigt som helst om du värmer de i grytan då de kan gå sönder
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. Lägg ut parmaskinkan, äggen, osten, basilikan (och tomater och oliver om du använder det) på mitten av rektangeln
Använd färska lasagneplattor och lägg på hyvlad (medosthyvel) zucchini, ostskivor och rökt skinka. Lägg dom sen i en ugnsform med snittsidan uppåt med lite bechamelsås i botten
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Raw tomatsås med vitlök och basilika. Smaka av med salt, peppar och om det behövs – citron och mer salt
Ha i örterna och Philadelphiaosten. Så idag blev det fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök, en sås gjord på skyn och klyftpotatis med morötter
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek
Låt tomatjuicen koka upp, och häll upp runt de fyllda paprikorna. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Lägg sedan försiktigt tillbaka de fyllda paprikorna i såsen och låt stå 10 minuter. Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.