Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Potatismosmed rostad vitlök. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Potatismosmed rostad vitlök. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Potatismosmed rostad vitlök. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Potatismosmed rostad vitlök. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Fyll paprikornamed blandningen, tryck till så de blir väl packade. Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.