Mycket god maträttsom jag testade i helgen. Här är recept på Fylldaportabello. Receptet kommer fån en bok som heter "Grön Paleo", mensom vanligt har jag ändrat lite i receptet
Fylld gratinerad portabello – Portabellofylldmed vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Portabello pastasås. Fyll matlådanmed. Missa inte denna underbart goda pastasås. Jag använde vanlig crème fraîche och pasta men vill du äta helt växtbaserad och eller glutenfritt av någon anledning så går det utmärkt att byta ut till glutenfri pasta, havrebaserad crème fraîche och ta bort skinkan
Beräkna två Portabellosvampar per person. Det här är en verkligt lättlagad och läcker middagsrätt. Men det fattas ett krispigt chips av något slag ovanpå svampen, huvudsaken det är krispigt med lite sälta
Fylld fläskfilé som tillagas i ugnen och en god krämig potatisgratäng till det. För min del har det varit en mycket bra helg medmassa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Finhacka och fräs lök, vitlök och champinjoner. Mosa ihop det till en potatismos konsistens. Knäck i ägg och rör ihop med lök-, vitlök- och champinjonhacket
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligenvarmrättensom blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Till middag ikväll gjorde jag oxrullader fylldamed två olika ostar. Min dag har gått i "ett" och nu sitter jag lugnt i tv-soffan och kikar på Champions league, så jag ska inte klaga just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.