Fusilli fullkorn med rostade rotfrukter, solroskärnor och chevré
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk salt
  • 1 rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 250 gram kesella , - 300 g eller keso eller gräddfil
  • 100 gram chèvreost , - 150 g
  • 1 dl solrosfrön , rostade
  • 7 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 st palsternacka (or)
  • 3 st morot
  • 400 gram Kungsörnen Fusilli Fullkornspasta
  • 2 st röd lök (ar)
  • 1 bit(ar) rotselleri , (ca 125 g)
  • 1 bit(ar) kålrot , (ca 125 g)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.