Och jag får nog allt erkänna att jag ärenchocoholic för ävenom jag njöt något alldeles kolossalt av denhärgodbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jag menar choklad kan man aldrig få för mycket av
Ärduen chokladälskare så är det här kakan för dig och dessutomärden grymt lätt och snabbfixad. Koka upp grädden i en kastrull, stäng av värmen och låt chokladen och smöret smälta i eftervärmen, rör om
) Ledsen över att Browniesendu fick inte såg ut så här… om de hade fått stå enliten stund till i kylen så var det iallafall så här de skulle ha sett ut
Dela det här. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt somdu utan problem serverar en dessert till densom inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Grovhacka vitlöken. Kvisttomater. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
En bildgoogling senare hade jag lärt mig att en majrova ofta ärliksom rosa längst upp och har vitt "fruktkött", men att den också kunde se ut lite somen kålrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.