Fruktflarn är en bra efterrätt att bjuda på om man får oväntat besök en dag. FruktflarnIngredienser2 smördegsplattorFrukt (t. Fruktflarn from Matskafferiet 2 smördegsplattor
Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom
Franska fruktflarn 8 st8 st frysta smördegsplattor1 st ägg till pensling150 g mandelmassa4-5 st äpplen1 dl råsocker2 tsk kanel1 näve mandelspånKallt smör att hyvla överFlorsockerTina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Franska fruktflarn 8 st
8 flarn. 1. Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom
Ljuvliga fruktflarn färdiga på ett knyck som går att variera beroende på vad fruktfatet bjuder på. Jag gjorde tre varianter äpple och kanel (som sysn på bilden), päron och kardemumma samt nektarin och hallonchoklad
1. Tina och lägg smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Riv mandelmassan grovt. Fördela mandelmassan i mitten diagonalt över smördegsplattorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.