I helgen var jag i Santa Margherita i Ligurien. De flesta som följer min andra blogg vet redan om det, men om det finns någon här som är intresserad, så kan ni läsa om det här
Recept. Tomatraita med lök och kummin. Tamatar raita – Indisk yoghurtsås med tomat, lök och kummin. Raita är en indisk yoghurtsås som kan innehålla grönsaker, frukt och/eller kryddväxter
instagram 100kitchenstories. Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
instagram 100kitchenstories. Snö, snö, snö är det vad jag vaknar upp till idag. Åh, jag som trodde det var vårkänslor jag hade fått för endast några dagar sedan
I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort mig otroligt nyfiken på otaliga frukostrecept
På sommaren kan dock suget efter kalla frukostvarianter komma, och det händer att jag byter ut min kära gröt mot yoghurt med färsk frukt, smoothie och liknande
Frukostfrallor gjorda på kokta linser. Visst låter det spännande. Hur som så smakar de inte linser direkt – de smakar bara matigt, saftigt och fantastiskt gott
Yes, då är jag inne på sista dagen och det har varit roligt att testa nya frukostvarianter. I dag blev det en gluten-, mjölk- och äggfri våffla gjord på svarta bönor och det kanske låter lite konstigt – men det var gott
Det finns massvis med varianter på mugcakes, såväl frukostvarianter som efterrätter, och idag visar jag min egen frukostvariant som påminner om kanelbulle
Nu för tiden får vi se dessa parfait göras i frukostvarianter, och idag ska vi kika på några av de parfait jag gjort, och hur du kan göra dina egna parfaits
Jag är i Stockholm. Och här är det minusgrader och i helgen väntas snö. Det var nog tur att jag värmde upp mig med denna tropiska frukost innan jag åkte iväg, annars vet jag inte om jag hade överlevt här
God morgon på er. Hoppas att allt är bra med er denna måndags morgon. Här är det rätt bra, dock känns det som att jag har en begynnande förkylning på G
Dagen efter att vi har ätit tacos brukar jag spara lite av grönsakerna och osten, plus ett bröd. För då kan jag göra quesadilla till frukost dagen efter
När jag var liten ville jag nästan alltid ha varm choklad till frukost. Så gott att doppa smörgåsen i. Jag tycker fortfarande att det är himla gott, men nu dricker jag det inte alls lika ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.