Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Just den här ulliga har gått sommaren lång och betat i fina Fryksdalen hos goda vänner
Pitabrödmed kycklingfärs och vitlöksås. Jag försöker locka med både Tommy och Leif men icke. Inser att det är alldeles för mycket begärt att de ska vara sugna på samma sak så jag slänger in förslaget medpitabröd
Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Krydda med salt och peppar. Grillolja att pensla med. i glaset föreslår jag både en sydafrikan och en italienare
Lägg kantarellerna i en stekpanna och stek på medelvärme tills vätskan har kokat in. Nu är det inte bara svamptider även mandelpotatisen har sin bästa tid nu, eftersom mandelpotatis lätt kokar sönder är det enklast att koka den med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.