Kommer ni ihåg de friterade rispapperna jag gjorde för någon vecka sedan. Toppa med sallad, groddar, broccolikräm, tofu, tunt hyvlad sparris och fetaost
Strö över lite svartpeppar och häll mison i pannan och rör om tills den täcker tofun. Grovhacka löken och stek både den ochtofun tills tofun börjar skifta i ljusbrunt
Jag har ett sedan tidigare med panerad tofuoch kokosgrädde och det ni hittar ni här. Mina helger de senaste månaderna har in princip sett likadana ut, middag och utgång med tjejerna följt av sömnpsykos i soffan
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Vill gärna slå ett slag för den frysta tofun som finns i de asiatiska butikerna, det är en friteradtofumed en mycket ”svampigare” karaktär än de mest vanligt förekommande tofusorterna (t
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Finhacka chili och paprika, blanda med osten. Vispa samman ägg med lite salt. Chili cheese och lökringar är ett måste till hamburgare ute på snabbmatskedjorna, inte för att vi hamnar där speciellt ofta men någon gång om året
et med sin skarpa och pikanta hetta. Här får tofun sällskap av en svart bön- och vitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariska srirachachilin sätter pricken över i
och hällde sweet chilisåsen över den friterade blomkålen,. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.