Koka upp tomatsås, vatten, kycklingfond och citronjuice. Rör ihop ströbröd och mjölk. Blanda färs, ägg, lök, ströbrödsblandning, salt och peppar till en smidig färs
Forma frikadeller av blandningentill bollar (typ stora köttbullar). Giouvarlakia avgolemono som det heter på grekiska serverade min svägerska till barnen när vi var i grekland första gången
En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Jag serverar gärna såsen med mandelfisk. Relaterade En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken
2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron. 2 dl crème fraiche ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Vi är numera trogna kunder tillLinas matkasse. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheteni att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. Tillsätt fonden. Koka upp, sänk värmen och låt puttra och reducera ned och bli tjockare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.