My favorite recipe for gluten-free pizza crust is below. I have also made a version where I add cream cheese, but it's not necessary, I think the taste is the same with or without the cheese
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Ibland kan jag känna att vad trist det är, missförstå mig rätt, med alla mina goda recept på all mat jag lagat och alla söta bakverk som jag aldrig kommer göra igen, såvida det inte går att göra om dem som i detta fall
vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt. Ställ in Pizzan i ugnen igen på 200 grader i 5-10 minuter. 3 dl Vispgrädde
Share this. Här är receptet på min första LCHF Pizza. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana
Att den är vegetarisk gör ju inte saken sämre. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
Men jag och familjen kommer åka runt imorgon, så jag ska ha AW hos mig istället. Idag är det sista dagen man kan rösta i Årets Hemmakock och jisses vad nervöst det har varit denna vecka
Banta och äta pizza. Detta blir en normalstor pizza och innehåller mindre än 500 kcal. Nyttig pizza, 1 portion. Låt 1 dl krossade tomater småkoka på spisen tillsammans med ½ msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta,
Jag använde locket till en järngryta istället för pajform då det kändes lite som Pizza Hut. Det är givetvis svårt att få likadan smak men degen nedan blev faktiskt bättre än jag trott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.