Ikväll blir det hemlaga pizza och till det måste man ha rött vin (Säger jag med risk för att stämplas som alkoholist om man betänker den senaste veckans milt sagt animerade diskussioner
Idag är det fredag och då får man äta pizza och ibland bör man faktiskt käka pizza också. Vi är på Gotland och leker #almedalen, eller det är mest Patrik som leker med sina kompisar och jag fördriver tiden med att jaga kajplök och coola loppisar
Parma pizza med rucola. Det var en av de alternativa pizzatoppingarna jag körde med idag. Bara tomatsåsen, osten och parmaskinka (i den ordningen) - sedan grädda i ugnen och när den kommer ut toppar man med rucola
Så var det fredag igen och ännu en arbetsvecka är slut. Tiden går bara fortare och fortare tycker jag men just på hösten gör det väl inget för då kommer ju våren snabbare
Fredagar är en riktig pizzakväll för många. Man är trött efter en veckas arbete eller skola. Pizzerierna har mycket att göra men jag tycker ni kan unna er själva med att göra en egen pizza
Fredagspizza toppad med ost och skinka. Varför inte fira in helgen med en fredagspizza där alla får lägga på valfri topping på sin del av pizzan helt efter eget tycke och smak
Ikväll blev det en riktig god hemlagad fredagspizza, du kan självklart fylla den med vad du vill men konsten med en bra deg ligger i att bearbeta den ganska länge tills den blir riktigt elastiskt vilket tar ca 15min för hand
Eller alla fall fredagspizza på bordet. Hemlagad pizza slår köpepizza med hästlängder. Jag brukar låta färska grönsaker samsas med mozzarella eller fetaost på min pizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.