Pulled Pork är jättegott - så varför inte testa PulledChicken. Går snabbt och enkelt på spisen. Receptet kommer från tidningen "Mitt kök", men jag fick modifiera det lite efter vad som fanns att tillgå på lokala ICA
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
färska eller torkade örter – t. Antingen serverar du grytan när kycklingen precis blivit genomkokt och fortfarande är saftig – eller så låter du den fortsätta att koka tills kycklingen trillar sönder
Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
Du kanske också gillarPulledchicken – enkelt och gott långkok. Ni har säkert följt ”hypen” med pulled pork osv, idag byter vi fläsk mot kyckling och serverar pulledchicken
I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Pulledchicken med tillbehör, 8 p samt 2 matlådor. Perfekt att tillaga i lergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Ett snabbare alternativ till Pulled Pork är PulledChicken. Sätt ugnen på 130-140 grader. Det lustiga är att det blir knappt någon skillnad i smak eller konsistens
Stek kycklingen, skinnet och vätskan från skålen på hög värme i en panna strax före servering tills vätskan har dunstat bort – då blir kycklingen både varm och knaprig
hel kyckling, gärna ekologisk. 1kryddblandning, t. ex creole eller grillkrydda. 1barbecuesås, färdig. 1t. ex riven ost, tacosalsa, guacamole, grönsaker, jalapenos, baguetteTillagning i lergryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.