Frasvåfflor med hallonsylt och grädde kan jag verkligen få kravings på. Jag gjorde smeten och gick till affären och köpte grädde medan smeten stod och svällde
Vispa vispgrädden hårt och vänd sedan ner vispgrädden i mjölsmeten. Några dagar senare fick det bli frasvåfflor med löjrom, rödlök, dill och creme fraiche till lunch och det blev väldigt gott
Vi använde vatten och en skvätt grädde). Eftersom vi gillar att testa nya ingredienser och typer av mat så provade vi oss på att göra Frasvåfflor av teffmjölet och vilken succé det blev, de blev verkligen frasiga
Grädda våfflorna och servera direkt med sylt, vispgrädde och ev några färska bär. För ett par år sedan hittade jag ett nytt våffelrecept som jag tyckte var bra
Vispa grädde och vänd ner i smeten. Frasvåfflor Deluxe. Servera med tillbehör som t ex glass, vispad grädde, sylt, färska bär, chokladsås eller nutella
Ca 16 st. Ingredienser. 200 g smör. 6 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 0. 5 tsk salt. 8 dl mjölk. Gör så här. Smält smöret och låt svalna under tiden du vispar ihop våffelsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.