Frasiga krabbkakor med currymajonnäs
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk lagerblad , torkat, smulat
  • 1 msk persilja , hackad
  • 1 msk koriander , hackad
  • 1 st ägg , uppvispaat
  • 2.5 dl ströbröd , av knäcke på fullkornsråg (kör i mixer)
  • 225 gram fisk benfri , kokt, t ex kolja eller hälleflundra, finfördelat
  • 225 gram krabbkött , rensat
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 st blekselleristjälk(ar) , finhackade
  • 1 st gul lök(ar) , medelstor, finhackad
  • 1 msk olivolja extravergine
  • 1 st röd paprika , urkärnad och finhackad
  • 1.25 dl majonnäs
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , krossade
  • 1 st jalapeño , urkärnad och finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , krossad
  • 1 msk koriander , finhackad
  • 1 msk citronsaft , pressad
  • 2.5 dl majonnäs , helst hemmagjord
  • 0.5 tsk curry

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.