4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Koka potatisen med skal. vispa senap och vinäger och tillsätt oljan försiktigt. Om potatissalladen känns för stabbig så rör ner några matskedar kokande vatten
Den här ljumna potatissalladenmed dill passar perfekt ihop med olika fiskrätter. Potatissallad är så gott, speciellt på sommaren när man kanske inte är sugen på varma saker
Skiva den varma potatisen och lägg den i en skål, varvad med schalottenlök och kryddgrönt. Strö över kapris och servera potatissalladentill rökt kött, grillad korv eller kall skivad rostbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.