Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
Fransk Potatisallad4 portioner Färskpotatis. Det här är en riktig favorit från min sida. Jag gillar syrlig mat, jag använder äppelcidervinäger för den är godast helt enkelt
Jag måste ju erkänna att franskpotatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Franskpotatissallad passar bra till grillat, och känns lite lättare än majonnäsvarianten. Ännu godare att laga den på nypotatis, men den får vi vänta någon vecka på ännu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.