Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…. Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring temat som vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Det här inlägget är till för alla som fortfarande håller på och utforskar för egen del eller är nyfikna på hur jag tänker som kostrådgivare och receptutvecklare i min professionella roll
På lördagskvällen promenerade vi omkring på ön, hand i hand. När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångar vändtia och bara andats och njutit av eftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
- En annan viktig del i dieten är att jag inte ville tappa muskler. Fick förfrågan om att skriva lite tips och råd om min diet och produkter jag använde under tiden samt måltider
Äntligen kom snön. Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
De här påminner mig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmeli i Stöde. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
med räkor, löjrom. Skala och dela äggen. laxskivorna omlott på plastfolie. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 200g matjesill. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. 200g matjesill
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Lägg i köttfärsen, en del kanske gillar att förfräsa det lite, dela större klumpar med en träsked. Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.