Just nu läser jag boken DEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Ville ha något, som var enkelt och går fort att laga. Kikade lite i skåpen och hittade en liten ask Creme Bonjour Blue Cheese färskost, lite tomater och oliver
Gott och lätt. Idag ändras allt om det som förut hette pro points är nu smartpoints och allt har ändrats i points så nu får man börja om lite från början och lära sig detta nya
Lax med sötpotatis-råraka och pestosås. Börja med att skala och riva sötpotatisen, palsternackan och salladslöken, blanda med fiberhusk, ägg och kryddorna
Det smakade ljuvligt ihop med lite blomkålsris och avokado. )Om man vill ha den mejerifri så ta bara bort grädde och cremefraiche, samt grädda gratängen lite kortare tid
I tävlingen var det många som tipsade om att köra kylskåpsrens en eller flera dagar och på så sätt minska matsvinnet vilket jag tycker är ett superbra tips
Får jag som är normalviktig/smal ens ha åsikter kring kost och övervikt. Nog för att mat och olika dieter rör upp känslor, men de påhopp som folk utsätts för på bloggar och andra sociala medier är helt sjuka
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
Gårdagens middagsdate med Suss var som vanligt lyckad. Idag gjorde jag en enkel lunch på rester eftersom jag ska träffa min kompis Tina på middag och drinkar i Soho ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.