Det är inte ofta jag har tid att arrangera maten jag lagar för att fota. För det mesta är det vardagsmat jag lagar och den ska ju helst stå på bordet så snabbt som möjligt efter att jag kommit hem från jobbet, och gärna ätas varm tillsammans med den övriga familjen
Ja, så är det väl många gånger. Jag menar tänk dig en havregrynsgröt utan salt och lingon sylt, julskinka utan senap, fläsklägg utan rotmos eller kalops utan rödbetor - det blir ju bara platt och tråkigt
Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året. Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
Cheesecake. Lemon cheesecake. Januari 18, 2016 17. 07. Baked cheesecake är så gott. Tidigare gjorde jag bara frozen men tröttnade på att man inte inte kunde ha den ute ur kylen längre än 5 minuter
Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga. Något att tänka på är att välja musslor som är lite mindre i storlek då jag tycker att de levererar mer smak och blir trevligare att äta
Hej igen. Nu är jag tillbaka. Några av er kanske har undrat vad som hänt. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att jag har haft en psykiskt tuff period
Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
När jag kommer ut ur mina smoothieperioder så är det den här frukosten som jag är sugen på. Det är nästan på gränsen till att jag vill kalla det cravings
Sätt ugnen på 175º C. Placera degen på bakplåtspapper/-duk. Lägg osten i mitten på av degen. Sprid ut ett lager marmelad på osten och slå in osten med marmeladen i degen
Gör så här. Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.