till mina första försök ville jag inte slösa med fin-whiskyn utan använde Tullamore Dew, vilket inte alls är någon dålig sort, men fin-whisky är det inte
Tullamore Dew. Lägg russinen och aprikos i botten av ett champagneglas. Värm whiskeyn, punschen, äppelmusten och Angostura bitter tillsammans i en kastrull
Kärt barn har många namn. Moth beans. Malbönor. Njae, det låter väl ändå inte så smakligt och intressant. Har ingen aning om vad vi kan kalla dom på svenska
And in a dew minutes, my pickled herring is done. Det här är en sill som jag fick tipset av en läsare att prova, och då blev jag ju givetvis nyfiken och vill dela det med er
Här gör vi basen till drinken Tyroler Dew. Som välkomstdrink fick vi förutom hemgjord glögg en fantastisk varm och kryddig juldrink med namn Tyroler Dew
Jag gör en Kajsa Warg, jag tager vad jag haver, och använder Tullamore Dew Phoenix. Nu måste man ju inte tvunget använda den sorten, det går att använda vanlig Tullamore Dew också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.