Focaccia
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dag 1
  • Fördeg
  • 3 g jäst
  • 125 g vatten
  • 175 g vetemjöl special, eller allra helst italienskt vetemjöl
  • 5 g havssalt
  • Dag 2
  • (om degen jäst i kylskåp)
  • Bortgörning
  • 8 g jäst
  • 500 g vatten
  • 300 g fördeg
  • 850 g vetemjöl med hög proteinhalt, gärna stenmalet, eller allra helst italienskt vetemjöl
  • 125 g fint durumvetemjöl, gärna stenmalet
  • 125 g vetesurdeg
  • 25 g olivolja
  • 20 g havssalt
  • 60 g vatten
  • Garnering
  • olivolja
  • rosmarin
  • parmesanost
  • gärna även tomater, salami, coppa, oliver, ostar osv

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.