Hörrni fredagoch till på köpet den trettonde. Nåja för mig var det otursdagen igår. och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen
När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tillsammans med deras nya BBQ och Seaweed burgare så har de en ytterst stabil kombo som jag därför ville ta med mig till Almedalen som en avdagens rätter på menyn, helt enkelt för att visa världen att det inte måste vara så avancerat eller bajsnödigt för att vara riktigt jävla gott
Så möjligheterna är oändliga och om man inte har obegränsat med tid, så är det bara att fråga sig själv vad man vill ha ut av besöket och sen hålla sig till ett eller ett par områden
se och tipsades till mig av min goda vän Agneta, tack Agge. Vad bjuder man på för mat dagen innan midsommarafton som inte kräver mycket tid men ändå är gott och somrigt
Det är lätt att tro på det när man sörplar en iskall mojito en varm sommardag. Hela dagen. Ta på en stråhattoch njut av sommaren genom att dricka upp mojiton
Jag har förvisso inte hunnit tillverka skorporna än eftersom jag bakade fruktkakan igår eftermiddag, men det kan jag inte tänka mig annat än att den detaljen kommer att gå bra
Man kan göra så mycket gott av säsongen alla bär och frukter. Smält smöret till smeten och låt svalna. Flytta upp kakan till mitten av ugnen och grädda i ytterligare någon minut
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.