Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor purjolök
  • 1 kg potatis
  • 2 msk smör
  • 1 msk olja
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • 0,5 dl hackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 75 g smör
  • 2 dl finhackad bananschalottenlök
  • 4 msk koncentrerad oxfond
  • 3 dl rött vin
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 800 g oxfilé, 4 bitar
  • 1 msk hela vitpepparkorn
  • 1,5 msk hela svartpepparkorn
  • 2 msk flingsalt
  • 1 msk smör
  • 2 msk whisky, konjak eller calvados
  • vattenkrasse eller timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.