Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Salta och peppra. Tryck till vitlöken och sprid ut dem i långpannan. När köttet ser ut att vara klart kläcker du äggen på köttet och steker i ugnen tills äggen är så som du vill ha dem
torka av fläskkotletterna, salta och peppra. genomstek fläskkotletterna. salt och svartpeppar. ta upp fläskkotletternaoch lägg dem i foliepaket och låt dem vila
Servera fläskkotletterna i skysåsen med rostad potatis och äpple samt grönsaksstavar. Fläskkotletter. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg på en plåt
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
En titt i kylskåpet konstaterar att det får bli något med fläskkotletteroch champinjoner. Hittar en tub med ädelost som blivit över från pepparkaksätandet, grädde och creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.