)500 gram fläskfiléMarinad 1. Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Euromeeting avslutas alltid med en gala dinner och i år stod jag för menyn och tillagningen av förrätt och huvudrätt, desserten var utdeligerad till killarna i RT 141 Hjo, men jag misstänker starkt att endel fruar varit inblandade
Färsk pasta med fläskfilé och svamp4 personer600 gr fläskfiléMarinad till köttet. Vad sägs om en snabb och mustig onsdagspasta, som gör en vanlig onsdag till en fest
Fläskfilégryta ca 6-7 portionerca 1000 gram fläskfiléMarinad. Till lunch idag åt jag av en fläskfilégryta, som jag hade lagat vid ett tidigare tillfälle och fryst in
Till fyra portioner behöver du800 gram gourmetmörad fläskytterfilé men det går nog bra med valfri fläskfiléMarinad 13/4 dl salt1 liter vattenrosmarin5 krossade vitlöksklyftorgrovmalen vitpepparMarinad 2strimlat skal av 2 st citroner1 dl finhackade blandade örter, persilja, gräslök osv2 dl oljaBörja med marinad 1
Marinerad fläskfileför 4 personer1 putsad fläskfiléMarinad 1salt svartpeppar1 hackad vitlöksklyfta0,5 dl rosmarin finhackad0,5 st finhackad chilismör till stekningRulla fläskfilén i örter och kryddor och bryn den i het stekpanna tills den fått fin färg
(alla mått är ca, som vanligt)500-600 g fläskfiléMarinad. Ännu en smarrig maträtt som är mejerifri. Denna gång har jag hämtat inspirationen på Matklubbens hemsida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.