Fläskfilé med svartpepparsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 2 msk smör
  • salt, peppar
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 1 msk smör
  • 1/2 dl röd vinbärsgelé
  • 2 dl rödvin
  • 1 dl rött portvin
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel
  • 3 dl kalvbuljong av fond på flaska
  • 2 msk majsstärkelse + vatten
  • salt, peppar
  • 1 msk smör
  • 600 g potatis, skalad och skivad
  • 1 purjolök, skivad
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 dl lagrad ost, riven
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.