Fläskfilémed rotfrukter, ädelostsås & en gnutta hösttouche. Putsa och skär fläskfilénibitar. Och visstblir det litehöstfeelingmed rotfrukter och vinbärsgelé
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade finttill den här rätten
Värm grädden i en kastrull tillsammansmed ädelost och vin. Vi var liteoeniga om vilken mängd blåmögelost det skulle vara i såsen, så anpassa efter smak
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x medHasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas isamtidigt som filéni formen)
Istället har jag laddat frysen meddiverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske intealltid är sugen på att ställa sigvidspisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.